Deprecated: Required parameter $subject follows optional parameter $to in /customers/0/c/2/thenailstudio.dk/httpd.www/wp-content/plugins/booked/includes/mailer_functions.php on line 140 Deprecated: Required parameter $message follows optional parameter $to in /customers/0/c/2/thenailstudio.dk/httpd.www/wp-content/plugins/booked/includes/mailer_functions.php on line 140 About Us - The Nails Studio Copenhagen

Negle Studio Filosofi

Vores passion er skønhed, og vores mission er at forkæle og style dig som en superstjerne. Dette giver dig mulighed for at være den bedste version af dig selv.

Filosofi

Kvalitet

Vi elsker at gøre tingene på den rigtige måde, og det starter med kvalitet og dygtighed. Vi går ikke på kompromis i processen for at give dig de flotteste negle.

Kundeservice

Hver gæst er vores bedste gæst.
Vi sørger for, at vores service er enestående og overgår dine forventninger hver gang.

Professionalisme

Alle produkter vi bruger er vel respektive mærker i skønhedsnegleindustrien som IDB og OPI. Vi bruger det bedste til at være de bedste. IDB og OPI. We use the best to be the best.

Hygiejne

Bare rolig, alle vores negleværktøjer er desinficeret for at holde det højeste niveau af hygiejne. Vi har det bedste og mest teknologiske avancerede støvfilter i branchen til at holde luften ren, fordi vi bekymrer os om dig og vores negle specialister.

Personlig Erfaring

Vi lytter til dine behov og gør vores bedste for at imødekomme dem med din personlige anmodning. Vi er her for at forkæle dig.

Vi Elsker Det Vi Laver

Vi har en passion for skønhed og en mission om at få dig til at se smuk ud. Vores personale i The Nail Studio udfører et arbejde, de elsker. Vi sørger for, at der er en forskel.
are doing a job they love. We make sure there is a difference.

Vores Historie

The Nail Studio Copenhagen en hip neglesalon beliggende i hjertet af Frederiksberg, København. Vores team er her for at forkæle og pleje dine skønhedsbehov. Vores kunder er alt for os, og vores mission er at gøre dig glad og have de flotteste negle! Velkommen til vores smukke neglesalon i København, ren, lugtfri og støvfri takket være det nyeste filtersugeteknologi. Lad os style dine negle, mens du styler dit look.

– The Nail Studio

Vores Negle Salon

Slide info
Slide info

Vores Produkter

Vi mener, at kvalitet er toppen af ethvert håndværk. At have den filosofi i tankerne bringer den essens af kvalitet til The Nail Studio. Vores produkter er topspillerne i skønhedsneglespillet som IDB og OPI. Vi går ikke på kompromis, så du kan slappe af og lade os tage af dig.

da_DKDanish