Deprecated: Required parameter $subject follows optional parameter $to in /customers/0/c/2/thenailstudio.dk/httpd.www/wp-content/plugins/booked/includes/mailer_functions.php on line 140 Deprecated: Required parameter $message follows optional parameter $to in /customers/0/c/2/thenailstudio.dk/httpd.www/wp-content/plugins/booked/includes/mailer_functions.php on line 140 Homepage - The Nails Studio Copenhagen

Negle Studio København

KONTAKT

Tlf: +45 31 37 27 66
hello@thenailstudio.dk

Åbningstider

man til fredag: 10:00 - 19:00
Lør: 10:00 - 18:00
Søn: Lukket

BELIGGENHED

Falkoner Alle 66,
2000, Frederiksberg
København

KONTAKT

Tlf: +45 31 37 27 66
hello@thenailstudio.dk

Åbningstider

man til fredag: 10:00 - 19:00
Lør: 10:00 - 18:00
Søn: Lukket

BELIGGENHED

Falkoner Alle 66,
2000, Frederiksberg
København

Negle Studio Priser

Elegante og classy negle. Dyrt betyder ikke smukt. At være smuk behøver ikke at være dyrt.

Leder du efter et naturligt look eller bare for at styrke dine egne negle? Naturen er det perfekte valg til milde og elegante negle.

Leder du efter den perfekte farve til et outfit eller en yndlingsfarve du kan lide at have på dine negle. Få den farve der passer til dig med vores store kollektion af gele farver.

Intet slår klassisk. Den Gele French white tip har et rent og elegant look. Matcher med ethvert outfit eller event, du deltager i.

Negle Studio Filosofi

Vi elsker skønhed, mode og smukke negle. Vores passion er at skabe den bedste neglesalon i København, hvor vi kan style dig som en superstjerne. Kan der gås på kompromis med det bedste Neglestudie i København? Vores svar er absolut ikke. Vi lytter til vores gæsters ønsker, vi bekymrer os om håndværk af høj kvalitet og leverer altid det fineste niveau af gæstepleje. Denne tilgang har givet os ressourcerne til at udvikle og designe et fantastisk team, der er dygtige og passionerede omkring deres ekspertise. Velkommen til vores smukke Neglesaloner i København. Følg linket nedenfor for at finde de steder, der er tættest på dig. Vi er beliggende i 1606 København centrum, 2000 Frederiksberg og 2900 Hellerup København.

Shop

Besøg Neglestudiet i dag

Vi sætter dig i centrum for opmærksomheden. Vi bringer en dygtig udformet og inspireret tilgang til hver klient, vi arbejder med, og det er derfor, vores gæster elsker os, og hvorfor de bliver ved med at vende tilbage til The Nail Studio.

Nail Studio Academy

Skab din egen succes. Få ny viden, som vil styrke din udvikling i selvtillid og unikke færdigheder. Arbejd med glæde og tilfredshed med at skabe din egen vækst. Vi vil lære dig, hvordan du effektivt administrerer og skaber en profitabel forretning, arbejder mere effektivt og tjener flere penge.
Vores talentfulde mesterstylister vil guide dig på et personligt plan, ved at bruge deres kreativitet og dygtighed til at forestille dig, at du omfavner din individuelle stil og vækst.

Nail Studio Gallery

Negle Studiet Franchise

The Nail Studio franchising-systemet, vores team med over 15 års erfaring i skønhedsindustrien. Vi deler vores hemmeligheder og har gjort det tilgængeligt for dig at eje en succesfuld neglesalondrøm. Giver dig den viden og de rigtige værktøjer til succes. Begyndende med undervisning i de tekniske færdigheder, kundeservice, markedsføringsmæssig betydning, innovative ideer og kvalitetsprodukter. Vejledning med lejemål, byggeri, indretning, inventar. Vi er her for at hjælpe dig i hvert trin på vejen til din succes, fordi din succes er vores succes.

Førende mærker
"Førende industriprodukter med kompromisløs kvalitet."

“The staple Gel amongst the top Nail Technicians with its highest innovative technology in gel.“

  • Mention
  • Mention
Følg os

Gå ikke glip af kampagner, følg os for de seneste nyheder

Vi holder ikke på vores skønhedshemmeligheder

Ring til os, vi hjælper gerne

Ring til os i dag

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Contacts

T: 070 9485 7568
info@beautysalon.com

Hours

Mon to Fri: 7:30 am — 1:00 am
Sat: 9:00 am — 1:00 am
Sun: 9:00 am — 11:30 pm

Location

85 Royal Mint Street,
London, E1 8LG, UK

da_DKDanish